Adio Cupa Ligii Adio Cupa Ligii
Dinamovistii se pot mandri de doua ori in acest sezon proaspat incheiat. O data ca au castigat un trofeu, Cupa Ligii, spre deosebire de... Adio Cupa Ligii

Dinamovistii se pot mandri de doua ori in acest sezon proaspat incheiat. O data ca au castigat un trofeu, Cupa Ligii, spre deosebire de rivalii de la FCSB, si apoi, pentru ca este si ultima editie a competitiei!

Comitetul Executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal a decis astazi ca a doua competitie intercluburi din tara noastra, Cupa Ligii, sa fie desfiintata.

Iata ce a declarat Justin Stefan, secretarul general al LPF,  in cadrul unei conferinte de presa:

”Asistam la episodul doi dintr-un film care este neplacut pentru fotbalul romanesc: incercarea de subordonare administrativa si financiara a LPF. Cu alte cuvinte, domnul Razvan Burleanu a reusit sa obtina ceea ce si-a dorit. Inlaturarea unui concurent. Cupa Romaniei era intr-o concurenta cu Cupa Ligii. De ce? Pentru ca Cupa Ligii avea premii mai mari. De ce? Pentru ca Cupa Ligii nu avea o miza sportiva. De ce? Pentru ca FRF nu a fost de acord sa organizam o finala a finalelor, intre castigatoarele Cupei Ligii si cea a Cupei Romaniei, iar invingatoarea sa mearga in UEFA Europa League. Domnul Burleanu a spus ca Liga incurca calendarul prin Cupa Ligii. S-a decis prin unanimitate de voturi ca aceasta competitie sa nu mai existe. Din pacate, aceasta competitie chiar crescuse frumos, in ciuda declaratiilor unor oficiali”.

 

NewZZZ General Editor

toc dep | giam can nhanh