Beckham trebuia sa fie al Barcelonei Beckham trebuia sa fie al Barcelonei
Englezul David Beckham a ramas in istoria fotbalului iar CV-ul sau o poate demonstra. Echipe precum Manchester United, Real Madrid, Milan sau PSG sunt... Beckham trebuia sa fie al Barcelonei

Englezul David Beckham a ramas in istoria fotbalului iar CV-ul sau o poate demonstra. Echipe precum Manchester United, Real Madrid, Milan sau PSG sunt dovada performantei.

Mijlocasul englez a povestit recent ca si-ar fi dorit o cariera pe viata la clubul sau de suflet, Manchester United, insa banii au contat mai mult pentru cei de pe Old Trafford.

“Am auzit zvonuri ca s-ar putea sa fiu vandut. Am plecat in vacanta in State cu Victoria si unul dintre prietenii mei m-a sunat si mi-a spus ca a aparut pe Sky Sports ca United s-a inteles cu Barcelona. I-am spus ca nu e adevarat, eu nu stiu nimic. Atunci am vorbit cu agentul meu si i-am spus: daca plec de aici, plec la Real, nu in alta parte. A doua zi am vorbit cu presedintele Realului si am batut palma” a declarat Beckham pentru Radio BBC 4. Transferul a costat 35 milioane de euro si a fost si un succes economic, datorat in mare parte vanzarii de tricouri cu numarul si numele englezului.

Povestea lui Beckham la United a durat 11 ani si a insemnat aproape 400 de meciuri si 85 de goluri.

Nici la capitolul trofee clubul nu a dus-o rau in perioada Becks : 6 titluri in Premier League si un trofeu Champions League.

 

NewZZZ General Editor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

toc dep | giam can nhanh