BREAKING NEWZZZ – Ordonanța de urgență pentru abrogarea OUG privind modificarea Codurilor penale, publicată în Monitorul Oficial BREAKING NEWZZZ – Ordonanța de urgență pentru abrogarea OUG privind modificarea Codurilor penale, publicată în Monitorul Oficial
Ordonanța de urgență pentru abrogarea OUG privind modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală a fost publicată duminică în Monitorul Oficial, scrie... BREAKING NEWZZZ – Ordonanța de urgență pentru abrogarea OUG privind modificarea Codurilor penale, publicată în Monitorul Oficial

Ordonanța de urgență pentru abrogarea OUG privind modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală a fost publicată duminică în Monitorul Oficial, scrie Agerpres.

Astazi, in cadrul sedintei de Guvern s-a aprobat proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru abrogarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.13/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr.286/2009 privind Codul penal si al Legii nr.135/2010 privind Codul de procedura penala, precum si pentru modificarea Legii nr.135/2010 privind Codul de procedura penala.

De asemenea, in cadrul aceleiasi sedinte a fost aprobat Memorandumul cu tema Aprobarea declasificarii stenogramelor cuprinzand dezbaterile din sedintele Guvernului desfasurate la data de 18.05.2016 (extras) si la data de 31.01.2017 (integral).

Informatiile vor fi facute publice astazi pe site-ul Guvernului.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a cerut ca in perioada imediat urmatoare Ministerul Justitiei sa demareze de urgenta dezbateri publice cu toate partidele politice si cu societatea civila pe tema subiectelor din ordonanta care a fost abrogata astazi.

Totodata, premierul a solicitat ministerului de resort parcurgerea tuturor etapelor pentru a avea un proiect de lege care care sa puna in acord deciziile Curtii Constitutionale, Directivele europene, Codul Penal si Codul de Procedura Penala, in vederea dezbaterii acestuia in Parlament.” – se arata in comunicatul de presa al Guvernului.

 

Vizioneaza si:

 

Nekta Editor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

toc dep | giam can nhanh