Cantareata Sanda Ladosi va conduce Circul Globus Cantareata Sanda Ladosi va conduce Circul Globus
Bogdan Stanoevici a fost numit director general interimar al Circului Globus din București, iar Sanda Ladoși va ocupa poziția de director adjunct interimar, responsabil... Cantareata Sanda Ladosi va conduce Circul Globus

Bogdan Stanoevici a fost numit director general interimar al Circului Globus din București, iar Sanda Ladoși va ocupa poziția de director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic, în baza unei dispoziții semnate de primarul general Gabriela Firea, a anunțat Primăria Capitalei.

Noua echipă managerială are ca misiune relansarea spectacolelor de circ, în noua ‘eră’ în care nu mai sunt permise numerele de dresură de animale, precizează un comunicat al Municipalității.

“Sunt convinsă că experiența artistică și managerială a domnului Stanoevici, precum și perioada destul de lungă în care a fost în contact permanent cu lumea artistică occidentală îl recomandă cu prisosință pentru această poziție. De asemenea, cariera din showbiz a Sandei Ladoși îi va facilita interacțiunea cu această lume atât de specială care este lumea circului. Le doresc amândurora mult succes și sper să ducă la bun sfârșit proiectul acesta atât de ambițios în care s-au angajat. Îi asigur, de asemenea, de întreg sprijinul meu pe toți angajații circului”, a declarat Gabriela Firea.

sursa: Agerpres

Nekta Editor

toc dep | giam can nhanh