Cel mai rapid fotbalist al planetei Cel mai rapid fotbalist al planetei
Gareth Bale a cucerit rapid inimile suporterilor lui Real Madrid, asta poate si datorita vitezei pe care o poate atinge in timpul alergarii. Un... Cel mai rapid fotbalist al planetei

Gareth Bale a cucerit rapid inimile suporterilor lui Real Madrid, asta poate si datorita vitezei pe care o poate atinge in timpul alergarii.

Un raport prezentat de ESPN Brazilia arata care sunt cei mai rapizi fotbalisti din lume. Bale conduce acest top cu un maximum de 36,90 kilometri pe ora!

Surpriza nu vine din Europa ci de la Orlando Berrio (Columbia/Flamengo) si Jurgen Damm (Mexic/Tigres), ocupantii urmatoarelor 2 locuri.

Antonio Valencia (Manchester United), ocupantul locului 4 este si cel mai rapid fotbalist din Premier League, cu 35,10 km/h. In top ii mai regasim pe Cristiano Ronaldo (Real Madrid – 33,60km/h), Theo Walcott (Arsenal – 32,70 km/h) sau Lionel Messi (Barcelona – 32,50 km/h).

In aceasta seara de la 21:45 pe Dolce Sport 2 il poti vedea pe Bale in duelul sau cu Napoli catre marele trofeu Uefa Champions League.

 

NewZZZ General Editor

toc dep | giam can nhanh