COD ROSU DE CANICULA! COD ROSU DE CANICULA!
COD ROSU Maine – 1 iulie – in judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Galati, Braila, Vaslui si Iasi, precum si in... COD ROSU DE CANICULA!

COD ROSU

Maine – 1 iulie – in judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Galati, Braila, Vaslui si Iasi, precum si in CAPITALA si in zona joasa de relief a judetelor Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Bacau si Neamt, se vor inregistra temperaturi maxime extreme comparabile cu recordurile absolute ale perioadei, situate frecvent intre 38 si 41 de grade, iar in sudul Olteniei si al Munteniei valorile termice vor urca spre 42…44 de grade. Disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

 
COD PORTOCALIU

Maine – 1 iulie – in judetele Tulcea, Constanta, Brasov, Covasna, Botosani, cea mai mare parte a judetelor Mehedinti, Gorj si Suceava, precum si in nordul judetelor Valcea, Arges, Dambovita, Prahova si Buzau si vestul judetelor Vrancea, Bacau si Neamt, disconfortul termic se va mentine accentuat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 36 si 38 de grade, iar in zona montana vor fi cu mult mai ridicate decat normele perioadei.

 
COD GALBEN

Maine – 1 iulie – in judetele Mures, Harghita, Sibiu, nordul judetelor Mehedinti si Gorj si vestul judetului Suceava, disconfortul termic va fi ridicat, iar temperaturile maxime se vor situa in general intre 33 si 36 de grade.

Mihai Gabriela

toc dep | giam can nhanh