Cum a slabit FELI 30 de kilograme in 6 luni Cum a slabit FELI 30 de kilograme in 6 luni
Feli Donose, cea care s-a facut remarcata la Vocea Romaniei, si-a luat inima in dinti si a marturisit pe Facebook ca s-a operat la... Cum a slabit FELI 30 de kilograme in 6 luni

Feli Donose, cea care s-a facut remarcata la Vocea Romaniei, si-a luat inima in dinti si a marturisit pe Facebook ca s-a operat la stomac pentru a scapa de kilogramele in plus.

„M-am operat la stomac”, îşi începe Feli marturisirea care vine la 6 luni de la intervenţia pe care a ales, la sfatul medicilor, să o facă„Am decis să fac pasul ăsta, nu îmi pare rău, dar nu vreau să credeţi că e cea mai bună soluţie, nu e deloc uşor. Nimic nu este mai frumos decât să te poţi bucura de corpul tău întreg”.

„Am încercat toate dietele posibile, pe grupă sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume şi beam apă cu puţină sare şi piper, mă minţeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometam. Şi de la toate acestea ajungeam să mă îngraş la loc şi încă puţin peste”, explica Feli.

Feli inainte

Imagine similară

 

Feli dupa operatie

 

 

 

 

 

Nekta Editor

toc dep | giam can nhanh