De ce arata atat de bine mancarea din reclame? Trucuri geniale! De ce arata atat de bine mancarea din reclame? Trucuri geniale!
Cu totii am vazut reclame cu diverse mancaruri care aratau spectaculos! Te-ai intrebat vreodata de ce arata atat de bine mancarea din reclame? Uite... De ce arata atat de bine mancarea din reclame? Trucuri geniale!

Cu totii am vazut reclame cu diverse mancaruri care aratau spectaculos! Te-ai intrebat vreodata de ce arata atat de bine mancarea din reclame?

Uite ce trucuri se folosesc pentru ca totul sa iasa ca la carte!

 

Ulei de motor in locul siropului de artar!

Clatitele absorb siropul de artar foarte repede si se foloseste uleiul de motor in locul siropului de artar. Un alt truc este de a pulveriza clatitele cu un spray anti-umezeala inainte de a turna siropul de artar.

 

Deodorant pentru fructe lucioase si perfecte!

Fructele mereu stralucesc in reclame! Un truc incredibil pe care il folosesc stilistii alimentari consta in pulverizarea lor cu un deodorant.

 

Burger crud care arata perfect!

Pentru ca un burger sa arate perfect intr-o reclama necesita o adevarata munca. De la chiftelele facute pe jumatate, lipirea semintelor de susan in locul potrivit, folosirea colorantului alimentar pentru carne si aranjarea ingredientelor intr-un anume fel, toate aceste reguli conduc la un burger perfect in reclama.

 

Sirop de glucoza pentru taiteii chinezesti!

Pentru ca se usuca foarte rapid si nu mai arata apetisanti, publicitarii folosesc siropul de glucoza cu care invelesc bolul si care ajuta ca taiteii sa arate bine mai mult timp.

 

Carton intre blaturile unui tort!

Pentru ca blatul sa nu se umezeasca de la crema si felia de tort sa isi pastreze forma, se foloseste carton intre blaturi care se lipeste cu pasta de dinti. Abia apoi se trece la aplicarea unei linii delicate de crema care ascunde trucul folosit.

 

 

Sapun lichid pentru reclamele la bere, lapte si cafea!

Pentru ca spuma trebuie sa arate impecabil, se foloseste adesea sapunul lichid pentru o reclama la bere, lapte sau cafea.

 

Lipici pentru reclamele la cereale cu lapte!

Pentru ca cerealele absorb laptele, publicitarii folosesc lipici in locul laptelui. De aceea vezi mereu cerealele perfect la suprafata si care nu isi schimba forma.

 

Piure de cartofi in locul inghetatei!

Inghetata este greu de filmat si pozat, deoarece se topeste foarte repede. Publicitarii folosesc piure de cartofi sau un amestec de sirop de porumb, unt, amidon si zahar pudra. In acest fel au timp sa pozeze produsul fără grabă.

Mihai Gabriela

toc dep | giam can nhanh