“Dunkirk” – cel mai vizionat film in Romania in weekendul trecut! “Dunkirk” – cel mai vizionat film in Romania in weekendul trecut!
Drama „Dunkirk”, regizata de Christopher Nolan, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend. A avut incasari de 655.474 de lei... “Dunkirk” – cel mai vizionat film in Romania in weekendul trecut!

Drama „Dunkirk”, regizata de Christopher Nolan, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend. A avut incasari de 655.474 de lei si a fost vizionata de 32.051 de spectatori. Si in box office-ul nord-american a debutat tot pe primul loc, cu incasari de peste 50 de milioane de dolari.

Povestea peliculei are loc in perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial, cand trupele britanice si ale aliatilor sunt inconjurate de inamici pe plaja franceza si fortate sa faca fata unui asalt aproape imposibil de rezistat.

Din distributie fac parte Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Fionn Whitehead si Harry Styles, membru al trupei One Direction, aflat la primul sau rol.

 

„Dunkirk“ este catalogat deja drept „cel mai bun film al anului“. Majoritatea specialistilor au laudat povestea, jocul actoricesc si mizeaza pe un premiu Oscar la gala din 2018.

Mihai Gabriela

toc dep | giam can nhanh