Ed Sheeran va lansa un nou album in martie. Ed Sheeran va lansa un nou album in martie.
Cantaretul britanic Ed Sheeran a anuntat pe Twitter ca va lansa un nou album de studio (al treilea din cariera), intitulat ”÷ (Divide)”, pe 3... Ed Sheeran va lansa un nou album in martie.

Cantaretul britanic Ed Sheeran a anuntat pe Twitter ca va lansa un nou album de studio (al treilea din cariera), intitulat ”÷ (Divide)”, pe 3 martie.

“Noul meu album “Divide” ocupa un loc foarte special in inima mea si chiar cred ca este cel mai bun material al meu de pana acum. Am fost nerabdator sa revin si sunt foarte entuziasmat in privinta datei de 3 martie”, a marturisit artistul in mesajul in care anunta lansarea.

Pe 13 decembrie 2015, Ed Sheeran anunta ca si-a propus sa ia o pauza de la tot ce inseamna comunicarea virtuala si sa se concentreze pe viata reala. Acesta a revenit pe retelele de socializare la fix un an dupa ce si-a anuntat retragerea, iar saptamana trecuta a lansat doua piese noi: “Shape Of You” si “Castle On The Hill”.

Albumul “Divide” va cuprinde ultimele sale melodii “Shape Of You” si “Castle On The Hill”, dar si piese despre foste relatii, despre viata de familie, despre cariera sa muzicala, dar si despre anul in care a calatorit prin lume.

 

Mihai Gabriela

No comments so far.

Be first to leave comment below.

toc dep | giam can nhanh