Elvis Presley, celebrat la 40 de ani de la moarte! Elvis Presley, celebrat la 40 de ani de la moarte!
Elvis Presley este celebrat in Statele Unite dupa 40 de ani de la moarte. La Graceland sunt asteptate astazi peste 50.000 de persoane. Astazi,... Elvis Presley, celebrat la 40 de ani de la moarte!

Elvis Presley este celebrat in Statele Unite dupa 40 de ani de la moarte. La Graceland sunt asteptate astazi peste 50.000 de persoane.

  • Astazi, 16 august, la implinirea a 40 de ani de la moartea acestuia, eBay va scoate la vanzare legendarul pian al regelui rock and roll-ului, un pian alb cu coadă marca Knabe.
  • O expozitie dedicata lui Elvis Presley, care va prezenta viata artistului in timpul turneelor pe care le-a sustinut in anii 1970, se va deschide pe 3 noiembrie la Arena O2 din Londra.

Elvis Aaron Presley a fost cantaret si actor american. A fost considerat unul dintre cei mai importanti artisti ai secolului al XX-lea. Supranumit ”Regele rock and roll”, Elvis Presley a inclus în piesele sale influente country si rhythm & blues, iar albumele sale s-au vandut in aproximativ 1 miliard de copii pe plan mondial. A jucat in peste 30 de filme si a castigat numeroase trofee, inclusiv trei premii Grammy.

Acesta a murit pe 16 august 1977, in Memphis, Tennessee.

Mihai Gabriela

toc dep | giam can nhanh