EUROVISION 2017: Peste 80 de artisti romani vor sa participe EUROVISION 2017: Peste 80 de artisti romani vor sa participe
În competiția pentru cel mai bun cântec al anului 2017 s-au înscris 84 de nume românești, printre care Lora, Florin Chilian și nelipsitul Mihai... EUROVISION 2017: Peste 80 de artisti romani vor sa participe

În competiția pentru cel mai bun cântec al anului 2017 s-au înscris 84 de nume românești, printre care Lora, Florin Chilian și nelipsitul Mihai Trăistariu.

Între 27-29 ianuarie, participanții care vor să reprezinte România vor fi testați în studioul TVR. Pentru prima dată în istoria Selecției Naționale, înregistrările audițiilor vor fi difuzate într-o serie de emisiuni la postul public.

Pe lista artiștilor români care s-au înscris în competiție se regăsesc Lora, Mihai Trăistariu, Florin Chilian, Maxim, Ioana și Distinto, Tavi Colen și Emma, Tudor Turcu, Nora Deneș, Cristina Vasiu, Teodora Dinu sau Ramona Nerra, dar și compozitori străini — suedezi, britanici și americani — speră să reprezinte România la concursul de la Kiev, din luna mai. În aceeași competiție intră și câteva proiecte produse de Marius Moga și Adrian Sână, informează Agerpres.

Nekta Editor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

toc dep | giam can nhanh