FC Barcelona face revolutie in fotbal FC Barcelona face revolutie in fotbal
Barcelona a incheiat la egalitate 1-1 cea mai recenta partida, jucata impotriva celor de la Betis Sevilla. Catalanilor le-a fost refuzat un gol valabil... FC Barcelona face revolutie in fotbal

Barcelona a incheiat la egalitate 1-1 cea mai recenta partida, jucata impotriva celor de la Betis Sevilla. Catalanilor le-a fost refuzat un gol valabil si acest fapt naste o revolutie in fotbalul spaniol.

Curios este ca La Liga nu beneficiaza de tehnologia pentru linia portii, a carei implementare a fost considerata prea scumpa, insa ia in calcul sa fie prima liga in care arbitrajul video sa fie testat. Daca va primi acordul deplin din partea FIFA, acest ajutor tehnic va fi testat in viitoarea editie din La Liga si va fi implementat din iulie 2018.

International Football Association Board (IFAB), organismul care determina regulile fotbalului, a aprobat in luna martie a anului trecut o perioada de doi ani pentru a testa sistemul de asistenta video pentru arbitri (VAR), care permite accesul la reluari pentru a-i ajuta pe oficialii meciurilor sa revada fazele litigioase, in momentele decisive ale jocului.

 

NewZZZ General Editor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

toc dep | giam can nhanh