Fii romantic! Invit-o la meci! Fii romantic! Invit-o la meci!
Conducerea clubului CSM Poli Iasi a pregatit o oferta speciala pentru fanii echipei inaintea meciului cu Astra Giurgiu! Cum partida este programata cu cateva... Fii romantic! Invit-o la meci!

Conducerea clubului CSM Poli Iasi a pregatit o oferta speciala pentru fanii echipei inaintea meciului cu Astra Giurgiu!

Cum partida este programata cu cateva zile inainte de “Valentine’s Day” (vineri, 10 februarie – ora 20:00) clubul CSM Poli Iasi le ofera suporterilor sansa de a urmari impreuna cu partenerele, din tribune, primul meci al anului in Copou.

Barbatii care vor cumpara un bilet vor primi si o invitatie gratuita pentru o persoana de sex feminin.
Un bilet la peluze costa 5 lei, iar la tribunele A si B – 10 lei. Un tichet la tribunele 0A si 0B costa 20 lei, iar cine vrea sa vada meciul de la tribuna 0 va plati 40 de lei.

“Pentru ca se apropie Ziua Indragostitilor, CSM Politehnica Iasi va ofera sansa de a va invita partenera la meciul de vineri. Astfel, miercuri si joi, la un bilet cumparat doar de la magazinul oficial al clubului de la Iulius Mall, etajul doi, fiecare suporter primeste un tichet gratuit pentru prietena, logodnica, sotie. De asemenea, tot de la magazin, si abonatii pot procura astfel de bilete. La casele stadionului, se pot procura bilete pentru partida de vineri, cu Astra Giurgiu, doar in ziua jocului. Vineri nu se emit bilete gratuite pentru partenere, ci doar contracost”, a declarat Sergiu Melinte, directorul de marketing al clubului din Copou.

Mihai Gabriela

No comments so far.

Be first to leave comment below.

toc dep | giam can nhanh