Raluca Olaru și Olga Savciuk, calificate fără joc în semifinalele probei de dublu la Hobart (WTA) Raluca Olaru și Olga Savciuk, calificate fără joc în semifinalele probei de dublu la Hobart (WTA)
TENIS: Perechea Raluca Olaru si urcainaneanca Olga Savciuk s-a calificat fără joc în semifinalele probei de dublu ale turneului din Hobart, Australia, azi, după... Raluca Olaru și Olga Savciuk, calificate fără joc în semifinalele probei de dublu la Hobart (WTA)

TENIS: Perechea Raluca Olaru si urcainaneanca Olga Savciuk s-a calificat fără joc în semifinalele probei de dublu ale turneului din Hobart, Australia, azi, după ce gemenele ucrainene Liudmila și Nadia Kicenok s-au retras din competiție. Liudmila este accidentata.

Perechea româno-ucraineană și-a asigurat 3.435 dolari și 110 puncte WTA. Olaru și Savciuk au beneficiat de retragerea adversarelor și în semifinala de săptămâna trecută la Shenzhen, dar au pierdut apoi finala.

Tot la Hobart, Monica Niculescu a câștigat titlul în proba de dublu în 2012 (alături de Irina Begu) și în 2014 (alături de Klara Koukalova). Turneul curent este dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Nekta Editor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

toc dep | giam can nhanh