Horia Tecău si Jean-Julien Rojer, campioni la US Open la dublu! Horia Tecău si Jean-Julien Rojer, campioni la US Open la dublu!
Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, a castigat in aceasta seara finala probei de dublu masculin din cadrul turneului de... Horia Tecău si Jean-Julien Rojer, campioni la US Open la dublu!

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, a castigat in aceasta seara finala probei de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam US Open. Tecau si Rojer i-au invins in doua seturi pe spaniolii Feliciano Lopez/Marc Lopez, scor 6-4, 6-3.

Finala de astazi a fost a treia confruntare directa intre cele doua perechi. Spaniolii s-au impus in 2016 la Dubai, iar romanul si olandezul s-au revansat anul acesta la Rotterdam.

Pentru Tecău si Rojer, finala de la US Open este cea mai buna performanta din 2017. Rezultatul de azi mai inseamna si calificarea matematica la Turneul Campionilor, acolo unde cei doi revin dupa un an de absenta.

Mihai Gabriela

toc dep | giam can nhanh