Iarna isi face de cap in toata tara Iarna isi face de cap in toata tara
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, aseara, o noua atentionare Cod galben de ger, valabila pana maine dimineata(ora 10:00) la nivelul intregii tari. Centrul... Iarna isi face de cap in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, aseara, o noua atentionare Cod galben de ger, valabila pana maine dimineata(ora 10:00) la nivelul intregii tari.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza viscolului, au fost inchise autostrazile A2 Bucuresti – Constanta, A4 Ovidiu – Agigea si A3 Bucuresti – Ploiesti.

Traversarea Dunarii cu bacul de pe malul galatean pe cel tulcean a fost suspendata din cauza viscolului, au anunțat reprezentantii Navrom Bac Galati.

Avioanele au inceput sa decoleze dupa ora 8.30 de pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni, dupa ce decolarile au fost blocate doua ore si jumatate din cauza ninsorii. Nicio cursa nu a fost anulata.

80 de trenuri au fost oprite in gari. Acestea urmau sa circule in sudul tarii. Masura a fost luata pentru a usura activitatea de deszapezire a utilajelor.

Mihai Gabriela

No comments so far.

Be first to leave comment below.

toc dep | giam can nhanh