Iata cele mai tari transferuri, la nivel de zvon Iata cele mai tari transferuri, la nivel de zvon
Lumea fotbalului vorbeste si rareori da gres. Chiar daca sumele vehiculate nu sunt intotdeauna si cele reale, transferurile au reprezentat intotdeauna un business care... Iata cele mai tari transferuri, la nivel de zvon

Lumea fotbalului vorbeste si rareori da gres. Chiar daca sumele vehiculate nu sunt intotdeauna si cele reale, transferurile au reprezentat intotdeauna un business care a starnit interes de orice natura.

Newzzz a tras cu urechea la ce spune “piata” si iata ce am aflat.

In primul rand ne intereseaza ce ar putea fi numit schimbul anului. Presedintele lui Real Madrid negociaza cu seful de la PSG un switch Benzema – Cavani. Francezul nu mai este agreat de fanii Realului in timp ce uruguayanul Cavani simte ca merita mai mult si ar vrea la Madrid. Si nu e singurul!

Atacantul Kun Aguero nu este in gratiile lui Guardiola la Manchester City iar Real Madrid abia asteapta sa obtina semnatura argentinianului. Acesta a fost la un pas sa fie “furat” de Florentino Perez de la marea rivala Atletico, insa a ales un transfer in Anglia pentru a nu-si trada fostul club. Pentru suma potrivita totusi, iata ca mutarea devine inevitabila.

Si daca vorbim de Anglia si de Premier League trebuie sa il apreciem pe Jose Mourinho, care nu are nevoie de intermediari atunci cand isi doreste un jucator. Portughezul l-a contactat direct pe brazilianul Barcelonei, Neymar, pentru a incerca sa-l atraga intr-o mutare la Manchester. Clauza de reziliere a contractului care expira in 2021 este de 200 de milioane de euro, insa relatia buna dintre cele doua cluburi ar putea aduce de la sine o masa indulgenta a negocierilor.

Concluzia este aceasta: Spune-mi ce transferuri faci ca sa-ti spun daca merita sa faci curatenie in vitrina cu trofee.

 

 

NewZZZ General Editor

toc dep | giam can nhanh