Incep filmarile pentru “Moromeţii 2”! Incep filmarile pentru “Moromeţii 2”!
Continuarea filmului ”Moromeţii”, in regia lui Stere Gulea, cu Horaţiu Mălăele in rolul principal, va avea premiera pe 9 noiembrie 2018. Filmarile vor incepe... Incep filmarile pentru “Moromeţii 2”!

Continuarea filmului ”Moromeţii”, in regia lui Stere Gulea, cu Horaţiu Mălăele in rolul principal, va avea premiera pe 9 noiembrie 2018. Filmarile vor incepe la sfarsitul lunii septembrie, iar o parte din acestea sunt programate in aceeasi casa si in acelasi sat in care a fost turnata si prima pelicula, in vara anului 1985, in Talpa, din judetul Teleorman.

Satul Talpa, in care vor avea loc filmarile, se afla la 45 de kilometri de Alexandria si la doar cativa kilometri de Silistea-Gumesti, satul natal al scriitorului Marin Preda.

Casa Morometilor a fost refacuta de scenograful Cristian Niculescu dupa schitele si imaginile celei vechi, iar centrul satului va fi recreat de la zero. Scene importante vor fi turnate la Bucuresti, in noiembrie, iar alte cateva la Slatina.

Distributia este una de exceptie si reuneste cativa dintre cei mai apreciati si iubiti actori romani. In rolurile principale ii vom vedea pe Horaţiu Mălăele (Ilie Moromete), Dana Dogaru (Catrina Moromete) si Iosif Paştina (Niculae), alaturi de Răzvan Vasilescu, George Mihăiţă, Andi Vasluianu, Oana Pellea, Ion Caramitru, Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu, Marian Râlea, Paul Ipate, Cuzin Toma, Liviu Pintileasa, Dorina Chiriac.

Mihai Gabriela

toc dep | giam can nhanh