Incepe NEVERSEA! Incepe NEVERSEA!
  Festivalul NEVERSEA se va desfasura in perioada 7-9 iulie 2017! Acesta este cel mai asteptat eveniment muzical de pe litoralul romanesc si aduce... Incepe NEVERSEA!

 

Festivalul NEVERSEA se va desfasura in perioada 7-9 iulie 2017! Acesta este cel mai asteptat eveniment muzical de pe litoralul romanesc si aduce in acest an – pe cele 7 scene – artisti ca: Jason Derulo, Tiesto, Afrojack, Dua Lipa, Rita Ora, Fatboy Slim, Years&Years, Ella Eyre si multi altii. Peste 150 de artisti internationali vor urca pe scenele festivalului NEVERSEA.
CHECK IN SI ACCESUL IN FESTIVAL

Preschimbarea biletelor in bratara de festival se face doar cu actul de identitate, la zona de check in, de la singura intrare in festival amplasata la intrarea pe plaja Modern, strada Lebedei, dinspre Portul Turistic Tomis Constanta (cele trei corturi mari de culoare alba). Aceasta este singura zona in care festivalierii pot schimba biletele sau abonamentele in bratari. Cei care doresc sa-si achizitioneze bilet de 1 zi, in perioada festivalului, pot sa o faca de la cele 7 case de bilete amplasate in zona punctului de informare NEVERSEA (Cherhanaua de Stuf, langa bariera de la intrarea pe plaja Modern, dinspre port).
Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid si insotit de un parinte, iar accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani se face cu abonamentul de festival si in baza acordului parental scris (care poate fi descarcat de pe neversea.com/parentalconsent).
Este interzisa intrarea cu urmatoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genti, spray-uri, cutite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mancare si bauturi, animale, umbrele (in caz de ploaie se recomanda folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care ii pot rani pe alti participanti.
Este permis accesul cu: poseta/borseta (dimensiunea maxima permisă 21cm x 29cm) medicamente, insulina, picaturi uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar daca sunt insotite de scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor acesteia si cu maxim o doza zilnica. Pentru intreaga lista de obiecte permise si interzise in perimetrul festivalului, participantii pot consulta regulamentul de pe site-ul www.neversea.com.
SISTEM DE PLATI IN FESTIVAL

Cu bratara de festival se asigura si accesul si plata in perimetrul evenimentului. Doar cu batara de festival (cu chip integrat) oferita de VISA-Raiffeisen se pot achizitiona produse in interiorul festivalului. Plata cu cardul bancar sau numerar direct la comerciant este interzisa!
Bratara poate fi incarcata prin doua optiuni: incarcarile online (detalii despre modalitatea de incarcarea online vor fi disponibile pe neversea.com) sau la cele 50 de puncte de incarcare (Credit Point) din cadrul Neversea. Aceasta metoda de incarcare ii va ajuta pe festivalieri sa salveze timp pretios.
Bratara se poate incarca cu orice suma, iar festivalierii vor putea retrage ceea ce nu au cheltuit pe toata perioada festivalului pana cand evenimentul se apropie de final. Festivalierii isi vor putea retrage banii de pe bratara doar pana pe 10 Iulie 2017 la 10 dimineata, de la oricare din cele 50 de Credit Points din festival.
MASURI DE SIGURANTA IN FESTIVAL

Sute de politisti din toate structurile Inspectoratului General al Politiei Romane, 150 de jandarmi, dar si politisti locali vor asigura linistea si siguranta in acest an, la Festivalul NEVERSEA. Vor exista si 300 de agenti de securitate privati care vor activa in perimetrul evenimentului.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dobrogea”a judetului Constanta va avea doua spitale de tip PMA (post medical avansat) amplasate langa zona de mainstage si in imediata apropiere a accesului in festival, dar si patru puncte de prim ajutor. De asemenea toate camerele de garda ale tuturor spitalelor din Constanta, dar si din judet vor fi deschise pentru sprijin medical, in caz de nevoie.

 

HARTA FESTIVALULUI

 

PROGRAMUL FESTIVALULUI

Mihai Gabriela

toc dep | giam can nhanh