Incepe UNTOLD 2017! Incepe UNTOLD 2017!
UNTOLD incepe astazi! Festivalul se va desfasura in perioada 3-6 august la Cluj- Napoca! Artisti de renume vor urca pe cele 10 scene: Afrojack,... Incepe UNTOLD 2017!

UNTOLD incepe astazi! Festivalul se va desfasura in perioada 3-6 august la Cluj- Napoca!

Artisti de renume vor urca pe cele 10 scene: Afrojack, Armin Van Buuren, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix si Steve Aoki, Ellie Goulding, Lost Frequencies + multi altii.

 

Organizatorii Festivalului UNTOLD anunta atat masuri de securitate sporite, cat si sprijin medical pentru tinerii coplesiti de temperaturile ridicate anuntate de meteorologi.

– in fata scenelor vor fi baxuri cu apa care vor fi distribuite gratuit participantilor la festival, iar in perimetrul festivalului vor exista peste 400 de metri liniari de baruri cu peste 60 de tone de gheata. In zona va fi amplasat si un spital mobil. Pentru angajatii si colaboratorii festivalului vor fi pregatite doua tiruri cu apa potabila.

– Aproximativ 1000 de angajati (jandarmi, politisti, pompieri, medici si piloti ai Unitatii Speciale de Aviatie Cluj-Napoca) din Ministerul Afacerilor Interne vor fi prezenti la eveniment, pentru ca totul sa se desfasoare in siguranta + 650 de agenti de securitate privati care vor asigura suplimentar paza si ordinea pe durata celor 4 zile.

 

Peste 60.000 de abonamente au fost deja vandute. Organizatorii estimeaza ca vor participa in cele patru zile peste 320.000 de persoane.

  • Aproximativ 800 de oameni (care locuiesc in zona festivalului) au semnat o petitie prin care solicita mutarea evenimentului in afara Clujului, pe motiv ca produce prea multi decibeli.

 

Mihai Gabriela

toc dep | giam can nhanh