Jeffrey Dean Morgan se afla in Romania Jeffrey Dean Morgan se afla in Romania
Jeffrey Dean Morgan a ajuns aseara la Sibiu cu un avion privat. Acolo se afla si Aaron Eckhart. Cei doi vor filma o reclama... Jeffrey Dean Morgan se afla in Romania

Jeffrey Dean Morgan a ajuns aseara la Sibiu cu un avion privat. Acolo se afla si Aaron Eckhart. Cei doi vor filma o reclama la Castelul Corvinilor timp de 3 zile.

Jeffrey Dean Morgan s-a nascut pe 22 aprilie 1966 si este un actor american. A interpretat timp de trei sezoane rolul medicului Denny Duguiette in serialul ”Anatomia lui Grey”, a jucat si in serialul ”Supernatural”, dar si in lungmetrajul ”Watchmen”. In ultimii ani, starul american a impresionat cu rolul unui personaj negativ, Negan, in serialul de televiziune ”The Walking Dead”.

Aaron Eckhart s-a nascut pe 12 martie 1968 si si este un actor american de film si teatru. A devenit cunoscut dupa aparitia din filmul ”Erin Brockovich”, iar in 2006 a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor pentru ”Thank You for Smoking”. A jucat, de asemenea, in blockbusterul ”The Dark Knight”.

Mihai Gabriela

No comments so far.

Be first to leave comment below.

toc dep | giam can nhanh