Let’s talk about sex! Let’s talk about sex!
Recunoastem sau nu o viata sexuala activa si sanatoasa iti creste atat stima de sine, cat si rezultatele in domeniul profesional. Te simti bine... Let’s talk about sex!
Recunoastem sau nu o viata sexuala activa si sanatoasa iti creste atat stima de sine, cat si rezultatele in domeniul profesional. Te simti bine in pielea ta, ai incredere in tine, zambesti mai mult si esti mai creativ, toate acestea se datoreaza vietii sexuale pe care o ai!
Vrei rezultate optime? Ai grija sa duci o viata echilibrata alimentar si sa nu neglijezi exercitiile fizice.
In cele ce urmeaza am pentru tine lista alimentelor care imbunatatesc activitatea sexuala:
*Ciocolata. Determina eliberarea de endorfine, fapt ce induce o stare de euforie. Acest aliment contine anandamina, o substanta cu efect halucinogen.
*Cafeaua. Contine o substanta care stimuleaza sistemul nervos, circulator, digestiv si respirator. Studiile de specialitate au arat ca persoanele care beau maxim 5 cesti de cafea, si nu au alte probleme de sanatate semnificative, au o viata sexuala activa si satisfacatoare.
*Stridiile. Este cunoscut faptul ca ele previn impotenta si sterilitatea deoarece stimuleaza productia de testosteron. Stridiile contin zinc si asta le face atat de benefice pentru viata sexuala.
*Telina. Contine potasiu, sodiu iar efectul benefic asupra vietii sexuale se datoreaza feromonilor atat de vitali in atractia sexuala. Foarte importanta e prezenta androsteronului, hormon sexual masculin, care se elimina prin transpiratie si confera pielii un miros excitant pentru sexul opus.
*Usturoiul. Intensifica circulatia si creste virilitatea la nivelul organului sexual masculin. Acest condiment are si proprietati de diminuare a riscurilor cardiovasculare. Asadar, cei cu tensiune arteriala mica nu ar trebui sa abuzeze de el.
*Vinul. Efectele acestei licori sunt benefice atata timp cat consumul este moderat. Lupta impotriva bolilor de inima, ajuta la o circulatie mai buna, lupta impotriva cancerului, dar stimuleaza si libidoul.

NewZZZ General Editor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

toc dep | giam can nhanh