Maroon 5 se dezlantuie in noul clip – Cold Maroon 5 se dezlantuie in noul clip – Cold
Trupa Maroon 5 ne incanta cu un videoclip halucinant pentru single-ul “Cold”. Adam Levine isi face de cap la petreceri. Testeaza droguri, se distreaza... Maroon 5 se dezlantuie in noul clip – Cold

Trupa Maroon 5 ne incanta cu un videoclip halucinant pentru single-ul “Cold”.

Adam Levine isi face de cap la petreceri. Testeaza droguri, se distreaza cu femei si pare a avea fetish-uri cu tot felul de animale. Lucrurile astea se intampla chiar sub ochii sotiei, Behati Prinsloo.

Stai linistit, toata distractia se desfasoara in noul clip al trupei Maroon 5, “Cold”.

Adam Levine, in varsta de 37 de ani, este de fapt un sot iubitor de aproximativ 3 ani. Sotia lui, Behati Prinsloo, nici ca ar putea fi mai mandra, mai ales de cand a devenit mamica. Fetita lor, Dusty Rose, nici nu a implinit un an si deja e subiectul tuturor discutiilor televizate sau nu. Pana acum nu a existat intervie in care micuta nascuta in septembrie sa nu fie mentionata.

Solistul trupei Maroon 5 separa bine, totusi, viata de familie de cea profesionala. In clipurile lansate impreuna cu trupa este in continuare un bad boy ravnit de multe femei.

Cel mai recent single Maroon 5 este „Cold” si a fost realizat in colaborare cu rapperul Future. Acesta beneficiaza de un clip halucinant de-a dreptul, regizat de Rich Lee.

„Cold” este primul extras de pe urmatorul album, al saselea, al trupei Maroon 5, asteptat pe piata anul acesta.

NewZZZ General Editor

toc dep | giam can nhanh