Messi are Lista Neagra Messi are Lista Neagra
Barcelona nu traverseaza o perioada stralucita, iar omul care isi asuma responsabilitatea principala a victoriilor, simte acum si gustul amar al esecului. Lionel Messi... Messi are Lista Neagra

Barcelona nu traverseaza o perioada stralucita, iar omul care isi asuma responsabilitatea principala a victoriilor, simte acum si gustul amar al esecului.

Lionel Messi nu a semnat prelungirea contractului pe care il are cu echipa catalana, ba mai mult, vine si cu o serie de cerinte pentru a continua alaturi de Barca.

Potrivit Diario Gol, cvintuplul castigator al Balonului de Aur si-ar dori ca Barcelona sa renunte la antrenorul Luis Enrique, dar si la aparatorul central Jeremy Mathieu, fundasul stanga Lucas Digne si mijlocasul Andre Gomes.

Dorintele argentinianului nu se opresc  aici. Se pare ca Messi il vrea alaturi de el la Barcelona pe conationalul Angel Di Maria, fotbalist care a jucat patru ani pentru rivala Real Madrid, intre 2010 si 2014. Di Maria este principalul “responsabil” pentru esecul catalanilor de la Paris, fiind marcator a doua dintre cele patru goluri incasate de Barcelona in meciul-horror cu PSG.

NewZZZ General Editor

toc dep | giam can nhanh