Pharrell Williams a devenit tatic de tripleti! Pharrell Williams a devenit tatic de tripleti!
Cantaretul american Pharrell Williams, interpretul single-ului ”Happy”, a devenit tata de tripleti. Sotia lui Pharrell, Helen Lasichanh, a nascut la inceputul lunii ianuarie, potrivit... Pharrell Williams a devenit tatic de tripleti!

Cantaretul american Pharrell Williams, interpretul single-ului ”Happy”, a devenit tata de tripleti.

Sotia lui Pharrell, Helen Lasichanh, a nascut la inceputul lunii ianuarie, potrivit revistei Vanity Fair. Nu au fost deocamdata dezvaluite informatii despre sexul si prenumele celor trei bebelusi.

Helen Lasichanh, in varsta de 36 de ani, si Pharrell Williams, in varsta de 43 de ani, s-au casatorit in octombrie 2013, dupa o relatie de doi ani. Cei doi au deja impreuna un fiu, Rocket Ayer, in varsta de opt ani.

Pharrell Williams s-a nascut pe 5 aprilie 1973 si este un cantaret, compozitor si producator american. Este solistul si tobosarul grupului funk / hip-hop N*E*R*D, pe care l-a infiintat alaturi de Chad Hugo si Shay Haley. Primul lui single, ”Frontin”, a fost lansat in 2003 si a fost urmat dupa trei ani, in 2006, de albumul de debut, intitulat ”In My Mind”. Al doilea album al starului american, ”Girl”, a aparut pe piata in martie 2014 si a inclus un single de mare succes pe plan mondial – ”Happy”.
A castigat 10 premii Grammy si a primit doua nominalizari la premiile Oscar – in 2014 la categoria ”cel mai bun cantec original”, pentru piesa ”Happy”, inclusa pe coloana sonora a animatiei ”Despicable Me 2”, si in 2017, la categoria ”cel mai bun film”, in calitate de producator al lungmetrajului ”Hidden Figures”.

Mihai Gabriela

No comments so far.

Be first to leave comment below.

toc dep | giam can nhanh