Programatorii ieseni au inventat aplicatia dedicata cititului pe buze! Programatorii ieseni au inventat aplicatia dedicata cititului pe buze!
Cititul pe buze este o activitate distractiva, insa poate reprezenta si o abilitate care iti poate fi de ajutor. O echipa de programatori din... Programatorii ieseni au inventat aplicatia dedicata cititului pe buze!

Cititul pe buze este o activitate distractiva, insa poate reprezenta si o abilitate care iti poate fi de ajutor. O echipa de programatori din Iasi a creat #WhisperMe, o aplicatie dedicata cititului pe buze.

Aplicatia este unica pe piata in momentul de fata si are doua versiuni – una in romana cat si una in engleza.

Tot ce ai de facut este sa ghicesti cuvantul pe care un model il pronunta. Poti viziona cuvantul de cate ori este nevoie pana cand gasesti raspunsul corect. Fiecare raspuns corect este rasplatit, in functie de complexitate, cu un numar de credite. In cazul in care nu ghicesti cuvantul, aplicatia iti poate oferi trei tipuri de indicii: unul care iti dezvaluie tot cuvantul, unul care iti sugereaza prima litera sau un indiciu despre numarul de litere pe care cuvantul il are. Fiecare indiciu costa, asa ca va trebui sa gestionezi cu atentie creditele primite. Acesta este, de fapt, si principalul generator de venituri pentru aplicatie.

Aplicatia are aproximativ 5.000 de download-uri, iar majoritatea utilizatorilor sunt din Statele Unite, Romania si Brazilia. Instalarea aplicatiei este gratis. 

Mihai Gabriela

toc dep | giam can nhanh