Rag n Bone Man vine in Romania! Rag n Bone Man vine in Romania!
Awake Festival, un nou festival muzical, ia nastere anul acesta. Rag N’ Bone Man alaturi de Tom Odell sunt cap de afis. Awake Festival... Rag n Bone Man vine in Romania!

Awake Festival, un nou festival muzical, ia nastere anul acesta.

Rag N’ Bone Man alaturi de Tom Odell sunt cap de afis. Awake Festival are loc in aceasta toamna, pe domeniul Teleki din Gornesti, judetul Mures. Biletele s-au pus deja in vanzare.
In weekendul 1-3 septembrie va avea loc prima editie a festivalului care a mai confirmat artisti precum Subcarpati, Jurjak, Golan, Les Elephants Bizarres si Mary PopKids.
Festivalul Awake este amplasat in inima Transilvaniei, domeniul Teleki din Gornesti include un parc dendrologic de 6.5 hectare, cu arbori seculari si poienite incantatoare, ce inconjoara castelul Teleki. Acesta este un monument arhitectural din secolul al VIII-lea, supranumit de localnici „cel mai frumos castel din Ardeal”.
Awake isi propune sa ofere publicului o experienta eclectica, iar atentia nu va fi indreptate doar spre muzica, ci si pe armonia dintre natura si arta, totul integrat in peisajul feeric al domeniului Teleki.
In cadrul festivalului vor avea loc diverse elemente creative, precum instalatii artistice, proiectii video, teatru interactiv sau sesiuni de “spoken word poetry”.
Abonamentele pentru cele de 3 zile de AWAKE s-au pus deja in vanzare pe site-ul eventim.ro si in magazinele partenere, la pret promotional SPEED BIRD de 101 lei, respectiv 125 lei cu camping inclus. Promotia este valabila pana joi, 23 februarie.
Dupa aceasta data, in perioada EARLY BIRD, abonamentele de 3 zile vor fi 151 lei, respectiv 175 lei cu camping inclus, pana miercuri, 31 mai.
Din 1 iunie, pana joi, 31 august, in perioada de PRESALE, abonamentul de 3 zile va fi disponibil la pretul de 181 lei, respectiv 205 lei incluzand camping, iar in prima zi de festival, abonamentele vor fi disponibile la pretul de 201 lei. Toate preturile includ comisioanele de ticketing.

 

NewZZZ General Editor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

toc dep | giam can nhanh