Romanul Tibi Useriu a castigat cel mai greu maraton, 6633 Ultra! Romanul Tibi Useriu a castigat cel mai greu maraton, 6633 Ultra!
Romanul Tibi Useriu a castigat si in acest an cea mai grea cursa, 6633, adica 556 km de mers și alergare de la Cercul Polar.... Romanul Tibi Useriu a castigat cel mai greu maraton, 6633 Ultra!

Romanul Tibi Useriu a castigat si in acest an cea mai grea cursa, 6633, adica 556 km de mers și alergare de la Cercul Polar.

Bistriteanul, in varsta de 43 de ani, a reușit să repete performanța de anul trecut și să treacă primul linia de finish în Ultramaratonul Arctic, una dintre cele mai grele si solicitante competiții de acest gen. Degeraturile si sfaturile medicului de a renunta nu l-au impiedicat pe Tibi sa isi duca pana la capat cursa.

6633 Arctic Ultra se desfășoară pe o distanță de 566 km, în apropierea Cercului Polar, de la Yukon și până la Tuktoyaktuk, pe malul Oceanului Arctic.

tibi4.jpg

în cursă au mai fost înscriși încă 17 concurenți din Scoția, Japonia, Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Spania și Franța.

 

Nekta Editor

toc dep | giam can nhanh