Schimbare de traditie in acest an la premiile Oscar Schimbare de traditie in acest an la premiile Oscar
The Academy of Motion Pictures Arts and Sciences (AMPAS), institutia care decerneaza premiile Oscar, a anuntat ca a luat decizia ca nominalizarile la premiile... Schimbare de traditie in acest an la premiile Oscar

The Academy of Motion Pictures Arts and Sciences (AMPAS), institutia care decerneaza premiile Oscar, a anuntat ca a luat decizia ca nominalizarile la premiile Oscar sa fie anuntate pe internet, printr-un streaming live global, pe site-ul oficial al Academiei de Film.

In ultimele decenii, nominalizarile la premiile Oscar erau anuntate in fata unui public numeros, alcatuit din jurnalisti si agenti ai vedetelor de la Hollywood, care se reuneau in fiecare an, in sediul general AMPAS, din Beverly Hills. Nominalizarile pentru cele 24 de categorii de la premiile Oscar 2017 vor fi anuntate de artisti laureati si nominalizati la premiile Oscar – Jennifer Hudson, Brie Larson, Emmanuel Lubezki, Jason Reitman si Ken Watanabe.

 
Cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie la Dolby Theatre din Los Angeles. Gala va fi transmisa in direct de postul american ABC si va fi difuzata in peste 225 de tari si teritorii din intreaga lume. Evenimentul va fi prezentat de Jimmy Kimmel.

Mihai Gabriela

No comments so far.

Be first to leave comment below.

toc dep | giam can nhanh