Sezonul estival se deschide pe 15 aprilie! Sezonul estival se deschide pe 15 aprilie!
Sezonul estival va fi deschis in acest an, pe 15 aprilie (de Paste), cu Lumina de la malul marii. Potrivit unui comunicat al Asociatiei... Sezonul estival se deschide pe 15 aprilie!

Sezonul estival va fi deschis in acest an, pe 15 aprilie (de Paste), cu Lumina de la malul marii.

Potrivit unui comunicat al Asociatiei Litoral – Delta Dunarii, in acest sezon vor avea loc evenimente majore in Mamaia, Vama Veche si in Delta Dunarii. 

“In premiera, in acest an deschidem sezonul estival pe 15 aprilie, cand luam Lumina de la malul marii (Sarbatoarea Pascala) si intram apoi in forta in sezon cu FedCup (competitie de tenis feminin intre Romania si Anglia), in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis (17-23 aprilie 2017). Din nou in premiera, din acest an vom organiza si o deschidere oficiala a sezonului in Delta Dunarii ( aprilie 2017), eveniment ce va fi sarbatorit in fiecare an”, a transmis presedintele ALDD, Corina Martin, intr-un comunicat de presa.

“Weekend-ul de 1 Mai va incepe pe 27 aprilie, cand lansam editia 20 a festivalului de muzica electronica Sunwaves, la care atragem peste 7.000 de turisti straini din vestul Europei si mii de participanti din Romania. Deschidem sezonul la Vama Veche sambata – 29 aprilie si continuam duminica la Mamaia cu Show de masini de drift si mega Concert pe plaja cu trupele Provincialii, Vunk si îndragitul Ionut Galani, dupa care lansam alaturi de turistii nostri sute de lampioane intre Mamaia, Vama Veche si Delta Dunarii!”, a mai spus Corina Martin.

Printre evenimentele care vor avea loc in acest sezon in Mamaia se numara Mamaia Music Award, o gala de lupte K1, Festivalul Antic Tomis, diverse concerte, iar in Delta Dunarii se vor desfasura in aceasta vara, printre alte evenimente, un festival de film despre mediu, un festival de folclor, un altul de jazz, dar si o noua editie a raliului Delta Dunarii.

Mihai Gabriela

toc dep | giam can nhanh