Targul de Martisor se deschide peste o saptamana. Vezi programul. Targul de Martisor se deschide peste o saptamana. Vezi programul.
Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” organizează în perioada 27 februarie – 8 martie 2017 târgul     „De Mărţişor. Târg cu tâlc…” care își... Targul de Martisor se deschide peste o saptamana. Vezi programul.

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” organizează în perioada 27 februarie – 8 martie 2017 târgul     „De Mărţişor. Târg cu tâlc…” care își propune promovarea vechiului obicei al dăruirii, la început de primavară, a micilor obiecte artizanale cu rol protector precum și a meșteșugului stimulând creativitatea, originalitatea și inspirația ce dau naștere unor mărțișoare deosebite, se arata pe muzeul-satului.ro

Vizitatorii sunt poftiți să admire și să aleagă  pentru cei dragi mărțișoare de o mare variate, atât tradiţionale, de la meşteri populari, cât şi mărțișoare inedite, realizate cu multă imaginaţie și din materiale neconvenționale, de  către artişti plastici și studenți.

Programul târgului este – 9.00 – 17.00, de luni până duminică, în perioada 27 februarie – 8 martie 2017.

De Mărţişor. Târg cu tâlc...

 

 

Nekta Editor

toc dep | giam can nhanh