Timisorenii sunt invitati sa prinda “lacatele iubirii” pe Podul Indragostitilor! Timisorenii sunt invitati sa prinda “lacatele iubirii” pe Podul Indragostitilor!
Marti, 14 februarie 2017 (Valentine’s Day) are loc cea de-a 4-a editie a evenimentului “Podul Indragostitilor – Lacatele Iubirii”. Evenimentul este organizat de Clubul... Timisorenii sunt invitati sa prinda “lacatele iubirii” pe Podul Indragostitilor!

Marti, 14 februarie 2017 (Valentine’s Day) are loc cea de-a 4-a editie a evenimentului “Podul Indragostitilor – Lacatele Iubirii”.

Evenimentul este organizat de Clubul Rotaract si va avea loc pe Pasarela Ioan Polen (podul pietonal adiacent Parcului Copiilor), intre orele 12:00 – 17:00.

“Este usor sa iubesti pe cineva cu adevarat – a avea un iubit, o iubita, un prieten sau un membru al familiei care te face sa te simti fericit si implinit – dar nu este intotdeauna usor sa le faci cunoscut acest lucru si sa stie exact ceea ce simti pentru ei. Veniti sa puneti lacat iubirii!”, precizeaza organizatorii.

Lacatele vor fi oferite gratuit de catre organizatori.


Traditia lacatelor iubirii este simpla si de efect: cuplurile de indragostiti merg pe un „pod al indragostitilor” cu un lacat pe care isi scriu numele si uneori o declaratie de dragoste, mentioneaza data, prind si incuie lacatul, cheia fiind aruncata in apa, ca marturie a iubirii lor vesnice. Aceasta traditie a devenit o adevarata nebunie la nivel mondial.

Mihai Gabriela

toc dep | giam can nhanh