Titanicul va naviga din nou in 2018! Titanicul va naviga din nou in 2018!
Titanic II va incepe sa navigheze in 2018. Clive Palmer, un om de afaceri din Australia, a anuntat in anul 2012 ca va realiza... Titanicul va naviga din nou in 2018!

Titanic II va incepe sa navigheze in 2018.

Clive Palmer, un om de afaceri din Australia, a anuntat in anul 2012 ca va realiza o replica perfecta a Titanicului.

Noul Titanic va avea toate masurile de siguranta moderne: motor high-tech, aer conditionat, punte de siguranta cu mai multe barci de salvare – inclusiv 18 barci de salvare motorizate, control prin satelit, sisteme de navigare digitala si tot ceea ce este de asteptat sa aiba o nava a secolului XXI.
Nu va exista nici telefon, nici televizor si se studiaza accesul la Internet. In schimb va avea camere cu aburi, camere pentru fumatori, cazino, teatru si chiar un spital.

Pana in prezent, peste 40.000 de persoane si-au exprimat interesul fata de bilete pentru calatoria inaugurala, care va repeta cursul original al navei disparute, de la Southampton, Anglia, la New York.

Titanicul a fost cel mai mare si mai luxos transatlantic din lume. Acesta s-a lovit de un iceberg in Atlanticul de Nord si s-a scufundat la 15 aprilie 1912. Doar 700 de persoane, din cele peste 2.200 de persoane care erau la bord au supravietuit in ceea ce a fost cel mai faimos dezastru maritim din istorie.

  • Sa speram ca Titanic II nu va avea nicio “intalnire” cu vreun iceberg.

Mihai Gabriela

toc dep | giam can nhanh