Tudor Chirila este noul Joker Tudor Chirila este noul Joker
Actorul si reputatul cantaret, Tudor Chirila, va putea fi urmarit in varianta dublata a mult asteptatei aventuri animate “LEGO Batman: Filmul”. Chirila dubleaza rolul... Tudor Chirila este noul Joker

Actorul si reputatul cantaret, Tudor Chirila, va putea fi urmarit in varianta dublata a mult asteptatei aventuri animate “LEGO Batman: Filmul”.

Chirila dubleaza rolul lui Joker, in cea mai noua aventura animata, in premiera pe marile ecrane din 10 februarie. O productie Warner Bros. Pictures, Warner Animation Group si LEGO Systems A/S.

Joker este unul dintre cei mai cunoscuti anti-eroi DC, cel care vrea sa distruga cu orice pret ordinea din orasul Gotham si sa il subjuge pe justitiarul Batman.

In versiunea originala a filmului animat personajul este interpretat de Zack Galifianakis.

Despre participarea sa la procesul de dublaj al aventurii ” LEGO Batman: Filmul”, Tudor Chirila a declarat: “Intreaga experienta a fost, in primul rand, distractiva. Scenariul este foarte tare, dar si foarte solicitant in acelasi timp. Datorita acestui personaj, am reusit sa scot niste sunete de care nu credeam ca sunt capabil pana acum. Cand stii ca publicul este format in mare parte din copii, trebuie sa fii foarte atent si sa ai grija sa fii amuzant si credibil in acelasi timp, ceea ce poate fi o adevarata provocare.”.

 

NewZZZ General Editor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

toc dep | giam can nhanh