Uite cum arata acum copiii lui Steve Irwin! Uite cum arata acum copiii lui Steve Irwin!
Steve Irwin a fost prezentator de televiziune, ecologist si proprietar de gradina zoologica. Acesta a incetat din viata pe 4 septembrie 2006, in nordul... Uite cum arata acum copiii lui Steve Irwin!

Steve Irwin a fost prezentator de televiziune, ecologist si proprietar de gradina zoologica. Acesta a incetat din viata pe 4 septembrie 2006, in nordul Australiei, intr-un accident subacvatic. Steve a fost intepat in piept de o pisica de mare.

Celebrul vanator de crocodili a lasat in urma sa doi copii adorabili.

Steve Irwin a suferit acel accident mortal cand fiul sau, Robert avea doar doi ani, iar fiica sa, Bindi 8 ani. Chiar si asa, cei doi copii au pastrat vii toate amintirile cu tatal lor.

Robert Irwin este copia fidela a lui Steve Irwin! La doar 13 ani ii cinsteste memoria tatalui sau, calcandu-i pe urme. Robert a fost invitat, recent, in emisiunea ”The Tonight Show”, a lui Jimmy Fallon, unde a vorbit despre pasiunea sa pentru animalele salbatice.

“Ce tare! Esti exact ca tatal tau!” a marturisit prezentatorul emisiunii, Jimmy Fallon.


Bindi Irwin are 18 ani si este o adevarata domnisoara. Dupa moartea tatalui ei, Bindi si-a dedicat viata continuarii proiectelor acestuia si a protejarii animalelor din salbaticie.

Mihai Gabriela

toc dep | giam can nhanh