Cinci saruturi memorabile din istoria filmului Cinci saruturi memorabile din istoria filmului
Pe 6 iulie este Ziua Mondiala a Sarutului, prilej excelent pentru a revedea filme vechi care ne-au marcat adolescenta! Iata cinci dintre cele mai... Cinci saruturi memorabile din istoria filmului
DIRTY DANCING

Probabil cel mai cunoscut film cu si despre dans, care a cucerit tot Globul. Povestea de dragoste dintre “Baby” Houseman (Jennifer Grey), o adolescenta de 17 ani si instructorul de dans, Johnny Castle (Patrick Swayze) a luat Oscarul in 1987. Nu ne mira!

MASCA LUI ZORRO
Antonio Banderas si Catherine Zeta-Jones, doua legende vii ale cinematografiei, au filmat impreuna un moment intens si romantic. Nu ai cum sa dai uitarii scena din Masca lui Zorro in care, dupa ce se lupta si ii sfasie rochia cu sabia, Antonio Banderas o saruta cu patos pe Catherine Zeta-Jones.

WHEN HARRY MET SALLY 
Billy Crystal si Meg Ryan sunt protagonistii unei superbe povesti de dragoste ale anilor ’80. Dupa ce o buna bucata de timp au sustinut ca sunt doar prieteni, Harry si Sally se lasa dusi de val in noaptea Anului Nou si se saruta cu pasiune. Dragostea bate prietenia!

TOP GUN
Au trecut ani, dar Top Gun inca fascineaza imaginatia a milioane de doamne si domnisoare. Scena de amor si sarutul pasional dintre Lt. Pete Mitchell (Tom Cruise)  si Charlotte Blackwood (Kelly McGillis), pe piesa Take My Breathe Away intra in categoria povestilor memorabile.

BREAKFAST AT TIFFANY’S
Prietenia care aduce dragostea. In New York-ul anilor ’60, Holly Golightly (Audrey Hepburn), o tanara delicata duce o viata usoara si fara obligatii….pana cand apare-n peisaj Paul (George Peppard), noul ei vecin, un tanar care se vrea scriitor de succes. Momentul sarutului din ploaie a ramas unul dintre cele mai pasionale saruturi din istoria cinemaului.

 

Nekta Editor

toc dep | giam can nhanh