ZODIILE LA VOLAN ZODIILE LA VOLAN
BERBECII iși ies repede din pepeni și nu se sfiesc să le arunce tot felul de jigniri celorlalți șoferi. Dacă ar putea, le-ar da... ZODIILE LA VOLAN

BERBECII iși ies repede din pepeni și nu se sfiesc să le arunce tot felul de jigniri celorlalți șoferi. Dacă ar putea, le-ar da câteva lecții de condus mașina.

TAURII se bucură de momentele pe care le petrec la volan. Ca să nu se enerveze atunci când este aglomerat, își găsesc tot felul de ocupații practice. De exemplu, își notează idei care le vin în legătură cu anumite proiecte de la muncă ori rețete culinare. Nu au obiceiul să conducă impulsiv și calcă accelerația doar atunci când cineva drag are nevoie de ei urgent

GEMENII  se pricep de minune să facă mai multe lucruri în timp ce conduc. Vorbesc lejer la telefon, își retușează machiajul ori își fac ordine prin mașină. Profită de fiecare minut pentru a face ceva util. Nu ai cum să te plictisești atunci când ești în mașină cu un nativ al acestei zodii.

RACII se cam pierd cu firea la volan, pentru că nu au instincte bune când conduc. Au nevoie de o pauză după fiecare moment mai tensionant. Ei se numără printre acei conducători auto care ascultă muzică de relaxare și își iau animalele de companie în călătorii.

car, driving, and gif image

LEII sunt acei șoferi care se remarcă mereu în trafic. Fie au o mașină care impune respect și stârnește invidie, fie se strecoară cu măiestrie. Le place să se joace și să meargă cu viteză. Adoră ca cei din jur să îi privească admirativ și să le facă multe complimente.

Obsesia FECIOARELOR este să aibă mereu mașina curată. Nu le scapă nici măcar o dâră de praf ori o scamă. Ei sunt perfecționiști, astfel că sunt atenți la fiecare mișcare pe care o fac în trafic. Nu mai are sens să spunem că fac parcarea ca la carte.

BALANTELE sunt prietenoase la volan. Nici măcar atunci când se supără nu aruncă în stânga și în dreapta cuvinte grele, ci sunt chiar haioase pentru cei din jur. Problema lor este că se concentrează prea mult și stau foarte încordate. Condusul nu este o plăcere pentru ele, ci o necesitate.

SCORPIONII  sunt pasionați de condus, motiv pentru care ar putea să facă acest lucru ore întregi și nu ar avea nicio problemă. Ei adoră să șofeze cu viteză și să fie una cu drumul.

SAGETATORII nu sunt făcuți să conducă o mașină într-un oraș aglomerat, ci să plece în drumeții. Acolo le place să își exercite abilitățile de șoferi. Adoră să riște la drum, astfel că de multe ori depășesc fără să se asigure. Dar, cum sunt norocoși din fire, nu au parte de accidente.

Daca observa CAPRICORNII că cineva vrea să facă pe grozavul în trafic, au ei grijă să îi ofere aceluia o lecție pe care să nu o poată uita toată viața lui. Acestor nativi  le place să se considere cei mai buni șoferi din trafic, așa că respectă regulile de circulație aproape la sânge.

VARSATORII urăsc orașele aglomerate, așa că nu prea se dau în vânt după condus. Ar prefera oricând să meargă pe o bicicletă, decât să conducă un autoturism. Dar, cum nevoia îi împinge, trebuie să facă și acest lucru. Nu le place să se certe cu ceilalți șoferi din trafic, așa că nici măcar nu se uită prea atent la fețele lor crispate.

PESTII sunt extrem de respectuoși la volan. Ei acordă mereu prioritate și încearcă să fie cei mai drăguți șoferi din trafic, ceea ce le reușește din plin. Nimeni nu se poate plânge de ei.

 

Nekta Editor

toc dep | giam can nhanh